Training aanbieden

Wil je je kennis delen en als organisatie of professional een training aanbieden? Of wil je een training van je organisatie openstellen voor andere Almeerse vrijwilligers? Bied hier je training aan.

Aanmelden training

Dit werkt heel eenvoudig.

  1. Registreer je via de knop registreren rechts boven in het menu
  2. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Nadat je registratie is goedgekeurd ontvang je hierover per mail (deze kan in je spambox terecht komen, houd deze daarom in de gaten) een bericht. Je kunt inloggen met het door jouw gekozen wachtwoord.
  4. Ga naar ‘mijn profiel’ en klik hier op de link ‘toevoegen nieuwe training’ .
  5. Zodra je aanbod is goedgekeurd wordt deze geplaatst op de Vrijwilligersacademie Almere en kunnen deelnemers zich aanmelden

Communicatie met de deelnemers

Als aanbieder ontvang je de aanmeldingen voor je training rechtstreeks vanuit de Vrijwilligersacademie Almere. Communicatie over de training, benodigde materialen, speciale afspraken, facturatie en betaling (indien van toepassing) vindt rechtstreeks met de deelnemer plaats zonder tussenkomst van de Vrijwilligersacademie Almere.

 

Tevredenheidsmeting na afloop activiteit

  • Na afloop van de┬átraining wordt aan deelnemers gevraagd een tevredenheidsmeting in te vullen.
  • Als aanbieder ontvang je na afloop via de Vrijwilligersacademie Almere een e-mail met de terugkoppeling van de uitkomsten van deze tevredenheidsmeting.